Luni, 25 Septembrie 2017
Comitetul director
• Presedinte Dr. Rasvan Hristea ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
• Vicepresedinti Dr. Dragos Stefanescu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
Dr. Dragos Popescu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
• Secretar general Dr. Maria-Madalina Serban ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
• Membri Dr. Iulian Manoliu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
Dr. Madalina Atanasie ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
• Trezorier Dr. Eugenia Gigea ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
• Presedinte Comisia Profesional-Deontologica

Dr. Cristina Stefanescu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
• Membri Comisia Profesional-Deontologica

Dr. Roxana Mazilu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
Dr. Daniela Ratiu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )

• Presedinte Comisia pentru Cercetare Stiintifica

Dr. Florica Naftanaila-Mali ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
• Membri Comisia pentru Cercetare Stiintifica

Dr. Magdalena Visanescu ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
Dr. Cristina Dolinski ( Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza )
Foşti preşedinţi

Prof. univ. Dr. Marian Macri (2001-2014)
Dr. Constantin Raduica (1992-2001)

Membri de onoare

Prof. univ. Dr. Marian Macri
Dr. Silvio Finkelstein
 

Evenimente - manifestari

21 – 23 septembrie


Societatea Română de Medicină de Voiaj şi S.M.A.R are plăcerea să vă invite să participaţi la Conferinţa de Medicină de Călătorie, Ediţia a III-a.
21 – 23 septembrie, Bucureşti, Crystal Ballroom.

Cotizatii SMAR

Sumele pentru cotizatiile ca membru SMAR raman aceleasi.

Contul SMAR

RON:
IBAN: RO 47 RNCB 0090 0005 0842 0001
Banca: BCR - Sucursala Lipscani

EUR:
IBAN: RO 79 RNCB 0090 0005 0842 0007
Banca: BCR - Sucursala Lipscani

Vizitatori online

Avem 14 vizitatori online

Statistici Medaero

Număr afişări conţinut : 258449

IAASM WEBSITE

Welcome to the International Academy of Aviation and Space Medicine website. I hope this “electronic window” will allow visitors to gain an insight into the work and aims of our organization, and that for our Academy members it will provide a valuable communications hub and source of information concerning our current and future activities. [ citeste tot mesajul ]